PERHE - LIFESTYLE - KOTI

Vaihtelua aamu- ja iltapalapöytään

| on
20.4.17
Kuten aina ystäväni luona kahvitellessa, notkuu pöytä mitä ihanimmista herkuista. Usein maistan Lillin upeita luomuksia aina ensimmäistä kertaa, brunssipuurostakaan en ollut edes kuullut aikaisemmin.






Tuo makuhermoja hivelevä, puurojen Mercedes Benz vei tämän tytön sydämen - ja kielen kertaheitolla. Miten puurosta voikaan saada näin kertakaikkisen hyvää? Täältä voit käydä kurkkaamassa ohjeen niin tiedät miten.

Puuro valmistui helposti uunissa ja siihen laitettavia aineksia voi vaihdella oman mielen mukaan. Meillä ei esimerkiksi ollut omenaa, joten korvasin sen päärynällä, sopi puuroon oikein hyvin.

Meillä herkuteltiin tätä iltapalaksi, mutta se sopii oikein hyvin myös aamuun - tai nimensä mukaan brunssipöytään.

Noora
5 kommenttia on "Vaihtelua aamu- ja iltapalapöytään"
  1. Hei mahtavaa, että maistui! Päärynä sopii varmasti hienosti puuroon, todella kiva variaatio!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä, melkein kuin omppu :) ens kerralla ehkä jotain extremempää!

      Poista
  2. Tällaisesta en ole kuullutkaan. Pakko oli ottaa resepti talteen. Josko joskus kokeilisi.

    VastaaPoista
  3. Tällaisesta en ole kuullutkaan. Pakko oli ottaa resepti talteen. Josko joskus kokeilisi.

    VastaaPoista

Lukijat ovat blogin suola ja kommentit pippuri. Kiitos kun kommentoit!